середа, 28 жовтня 2020 р.

 

У зв'язку з продовженням карантину

 публікую завдання для самостійного опрацювання 

на період з 26.10.  2020 по 30. 10.2020

  Географія

 за підручником Коберніка С.,  Коваленка С.Р  "Географія

Група №13

Франція. п.13.п.14

Велика Британія. п.15. п.16. 

Опрацювати письмово  п.13.п 14.15. п.16


Група        №17

Німеччина.п.11.п.12.

Франція п.13.п.14..

Опрацювати письмово. п.11.п.12.п.13.п.14


Група        №  11  

Німеччина. п.11. п.12. 

Франція. п.13.п.14.

Опрацювати пписьмово. п.11. п.12. п.13.

   Група №10

Біосфера та системи Землі.п.16. п.17.   . 

Опрацювати письмово с. – 76 -  89;п.16-17.

Повторення. Питання з контрольної роботи.

1- варіант

Опишіть види географічних карт  за просторовим  охопленням 

 та за маштабом.
Опишіть кліматотворні чинники.

Охарактеризуйте ресурсний потенціал Світового океану.

2-й варіант  

Опишіть види географічних карт за змістом та призначенням

Охарактеризуйте чинники дефіциту води.

Які природні чинники формування ареалів поширення рослин і тварин?



Група№16

Кліматотворні умови.ресурсний потенціал планети.п.15.

Гідросфера та системи Землі.п.16.


Група №15
Географічна оболонкаЗемлі.
Геологічне середовище людства. п.8.п.9.п.10.
 

Теми для самостійного опрацювання матеріалу під час карантину з предмету "Основи галузевої економіки та підприємництва"

за підручником Боброва В.Я. "Основи ринкової економіки та підприємництва"

 Група №10

Контрольна робота

1-й варіант

Опишітьпоказники якості продукції(призначення,надійності,технологійності,стандартизації,уніфікації,екологічності).    

НА які категорії поділяється персонал підприємства за характером виконуваних функції.

2-й варіант

Опишіть показники якості продукції(еститичні,транспортабельності,патертно-правові,екологічні,безпеки.)

На які групи поділяють за рівнем кваліфікації робітників підприємства.

 Група №9 

Вичитано.

 Група №4 

Вичитано.

Група №7

Контрольна робота

1-й варіант

Опишітьпоказники якості продукції(призначення,надійності,технологійності,стандартизації,уніфікації,екологічності).    

НА які категорії поділяється персонал підприємства за характером виконуваних функції.

2-й варіант

Опишіть показники якості продукції(еститичні,транспортабельності,патертно-правові,екологічні,безпеки.)

На які групи поділяють за рівнем кваліфікації робітників підприємства.


Теми для самостійного опрацювання матеріалу під час карантину з предмету "Основи філософських знань"

Підручник Філософія під ред. Є.М. Причепій

 Група № 20

Узагальнення матері.Семінарське заняття з теми:"Теорія цінностей (аксіологія)

Філософське вчення про розвиток цінностей наукової діяльності.Філософія людини."

 Група № 23

Узагальнення матері.Семінарське заняття з теми:"Теорія цінностей (аксіологія)

Філософське вчення про розвиток цінностей наукової діяльності.Філософія людини."

Немає коментарів:

Дописати коментар