пʼятницю, 10 березня 2023 р.

 

   З нагоди свята дня електрика у Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки на базі НПЦ була проведена вікторина для здобувачів освітніх послуг, груп, що отримують професії електротехнічного спрямування. У вікторині брали участь учні навчальних груп №4, №14, №15. Проводили вікторину майстри виробничого навчання Денис І., Мінченко Н., Панчук П. Здобувачі освіти були поділені на 3 команди, а саме: команда "Зелених", команда "Жовтих" та команда "Червоних". 

          Мої вихованці були в команді "Зелених". Вікторина проходила в 3 тури. Здобувачі освіти грали в гру "крокодил", відгадували головоломки та загадки, змагалися в практичних конкурсах. Після закінчення шановне жюрі підвели підсумки. Місця розприділились таким чином: І місце зайняла група №4, ІІ місце група №14 і ІІІ місце - група №15. 

         Заступник директора з НВР Писаревська Галина Миколаївна привітала з перемогою та вручила кожному здобувачу освіти подяки, солодощі та подарунки. 

         Вітаємо всіх учасників вікторини з перемогою та бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому та подальших успіхів в навчанні для опанування обраної професії.




Немає коментарів:

Дописати коментар